Ruta noctàmbula

Aquestes són les 100 millors discoteques del món el 2023

La gala dels Golden Moon Awards, celebrada a Barcelona, revela la llista anual The World’s 100 Best Clubs, coronada per Eivissa

Aquestes són les 100 millors discoteques del món el 2023

Hï Ibiza

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Els 100 millors clubs o discoteques del món aquest 2023 inclouen una dotzena de locals nocturns de Catalunya, dels quals nou s’ubiquen a Barcelona ciutat. Els premis Golden Moon Awards s’han celebrat aquest dilluns en una gala a l’Hotel Sofitel Barcelona, on es va fer pública la famosa llista The World’s 100 Best Clubs, que un any més ha coronat Eivissa. L’illa concentra quatre locals al ‘top 10’, amb el Hï Ibiza al capdavant, que torna a repetir pel so, la il·luminació i la programació. Però també hi ha dues discos barcelonines en aquest tram d’honor: Shöko, al lloc 5è i coneguda també per les seves zones VIP, i Opium Barcelona, la més gran i espectacular de Barcelona, al 7è, totes dues al Front Marítim de la Barceloneta.

Notícies relacionades

Entre els 100 també hi figuren Bling Bling Barcelona (15è), Sutton Barcelona (20è), Sala Apolo/Nitsa Club (39è), Razzmatazz (59è), Pacha Barcelona (79è), Input High Fidelity Dance Club (85è) i Carpe Diem Lounge Club (97è). A la resta de Catalunya, una sala de Lloret de Mar (Disco Tropics) (48è), una de Lleida (Biloba Lleida) (81è) i una de Salou (Tropical Salou) (90è).

Aquesta és la llista completa dels millors establiments d’oci nocturn de tot el món, elegits en fase de candidatura pels usuaris, i en fase de selecció final i puntuació per un jurat professional: