Detingut un lladre molt reincident per atracar taxistes, hotels i fins i tot fingir ser policia

MOSSOS D'ESQUADRA - Archivo

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un presumpte lladre molt reincident per diversos robatoris amb violència, per exemple a quatre taxis i a dos hotels de Ciutat Vella. Fins a dues vegades es va fer passar per policia per establir el primer contacte. Les víctimes sempre eren persones vulnerables per la seva complexió corporal o edat avançada, que no es podien defensar quan les atacava i a qui va lesionar en més d’una ocasió.

Agents de la comissaria d’Horta-Guinardó el van arrestar el 26 d’octubre per set delictes de robatori amb violència/intimidació, i per delictes de lesions, usurpació de funcions públiques, furt i estafes, ha comunicat aquest dimarts el cos en un comunicat. Es tracta d’un jove de només 22 anys.

Abordava els taxistes al seu vehicle sense consentiment, els intimidava amb una navalla i els robava la recaptació. Entre els casos que se li imputen es troben diversos robatoris en un pàrquing on va intimidar el vigilant de seguretat; el robatori d’un mòbil a un vianant durant les festes de la Mercè de Barcelona; i dos robatoris en habitacions d’un hotel del districte barceloní de Ciutat Vella, on va agredir un treballador.

Notícies relacionades

Als quatre taxistes atracats els va sostreure més de 1.700 euros. A dos d’ells presumptament els va abordar a l’interior del vehicle i els va robar la recaptació i objectes de valor, i amb els altres dos es va fer passar per policia per guanyar-se la seva confiança i després els va amenaçar amb una navalla perquè li entreguessin els seus guanys.

El presumpte atracador, a qui consten 25 antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial el dissabte 28 d’octubre acusat de set delictes de robatori amb violència i intimidació, lesions, usurpació de funcions públiques, furt i estafa.