Calendari d’activitats

Descarrega aquí el programa de les festes de Sants 2023 de Barcelona, en PDF

Descarrega aquí el programa de les festes de Sants 2023 de Barcelona, en PDF

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les festes de Sants 2023 arriben la tercera setmana d’agost a Barcelona, una festivitat que els veïns esperen i preparen durant tot l’any per enorgullir-se del seu barri i generar comunitat. Aquesta és una de les festes majors barcelonines més esperades i aquest any s’han preparat activitats úniques pels 30 anys dels castellers Els Borinots i també per l’aniversari dels pregoners, l’Elèctrica Dharma, que compleixen 50 anys sobre els escenaris.

Notícies relacionades

Més enllà dels carrers engalanats o els concerts que hi haurà cada dia al barri, la celebració popular acumula centenars de propostes per a totes les edats. El programa de les festes el podreu consultar en format PDF en aquest enllaç, i s’hi expliquen totes les activitats amb detall i indicant la seva localització.

Per tancar la festa major de Sants, l’espectacle de pirotècnia musical de l’últim dia (el diumenge 27 d’agost) s’encarregarà de proporcionar una experiència acústica i visual per deixar els barcelonins amb ganes que arribi la festa de l’any vinent.