Un repartidor en bici atropella el conductor d’un patinet i fuig

GVM

1
Es llegeix en minuts

Un conductor de patinet elèctric va ser atropellat per un ciclista, que exercia de repartidor de l’empresa d’enviaments Glovo. El xoc es va produir a l’encreuament entre els carrers de Provença i Comte Borrell de Barcelona cap a les nou de la nit. Com va poder testimoniar aquest diari en directe, el ‘rider’ va fugir al comprendre que la víctima requeria atenció mèdica.

El xoc va provocar la caiguda de l’usuari del patinet, que tenia prioritat davant un clar semàfor en verd. De seguida els veïns i clients dels bars pròxims van acudir a ajudar el ferit, li van preguntar com es trobava i li van portar gel dels locals de restauració pròxims.

Notícies relacionades

Mentrestant, el perpetrador de l’accident els mirava des de la distància recollint la seva bicicleta. Amb el cop i la fricció de l’asfalt, la víctima havia patit ferides al nas i a les extremitats, al mateix temps que es queixava d’un agut mal de cap.

Al veure les trucades al 112 i les taques de sang a la calçada, el ciclista va pujar a la seva bicicleta i va continuar el seu rumb fugint, aprofitant que tots estaven pendents del ferit. A més d’agents de la Guàrdia Urbana, una ambulància va acudir al lloc dels fets i es va endur la víctima a un centre sanitari després d’una primera atenció in situ.