MAPA DEL RECORREGUT

El carrer d’Aragó estarà tallat aquest diumenge per la Bicicletada de Barcelona

El carrer d’Aragó estarà tallat aquest diumenge per la Bicicletada de Barcelona

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge, 11 de juny, Barcelona celebra una nova edició de la Festa de la Bici i la Bicicletada, un esdeveniment popular que promou l’ús d’aquest mètode de transport. La Festa de la Bici tindrà lloc al passeig de Lluís Companys de 10.00 a 14.30 hores, i s’hi faran diversos tallers i jocs. Així mateix, la Bicicletada sortirà a les 10.00 hores del carrer d’Aragó i tallarà diversos carrers de la capital catalana entre les 8.45 i les 11.30 hores del matí.

Notícies relacionades

La Biciletada començarà al carrer d’Aragó, entre el passeig de Sant Joan i el carrer de Sicília. El recorregut, d’uns dotze quilòmetres aproximadament, passarà pels districtes de l’Eixample, Ciutat Vella i Sant Martí, i finalitzarà al passeig de Sant Joan, a prop de la zona on s’estarà celebrant la Festa de la Bici.

El recorregut

Els ciclistes circularan per tot el carrer d’Aragó fins a girar pel carrer de Tarragona, posteriorment passaran per plaça d’Espanya, l’avinguda del Paral·lel en sentit contrari, carrer de Floridablanca, ronda de Sant Antoni, plaça de la Universitat, carrer de Pelai, plaça de Catalunya, carrer de Fontanella, plaça d’Urquinaona, carrer de Trafalgar, passeig de Lluís Companys, carrer del Comerç, passeig de Picasso, passeig de Pujades, carrer de Marina, carrer de Llull, carrer de Badajoz, Almogàvers, Roger de Flor, avinguda de Vilanova i passeig de Sant Joan amb passeig de Lluís Companys, on finalitzarà el recorregut.