Equipaments públics

Tancades per obres dues biblioteques públiques de Barcelona

Vaga a les sales d’estudi de Barcelona el cap de setmana previ a la selectivitat

Una biblioteca pública de Barcelona opta a ser la millor del món

Una de les biblioteques de la xarxa pública de Barcelona.

Una de les biblioteques de la xarxa pública de Barcelona. / Xarxa de Biblioteques de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb els exàmens finals i la selectivitat ben a prop, dues biblioteques públiques de Barcelona estan tancades per obres de millora. Els districtes afectats són les Corts i Nou Barris.

Les Corts

La biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras es mantindrà tancada des del dilluns 29 de maig fins a finals d’octubre del 2023. Aquest equipament municipal, inaugurat l’octubre de l’any 2000, vol modernitzar les seves instal·lacions.

Entre les millores destacades en aquesta biblioteca es proposa l’ampliació de l’espai multimèdia i la renovació dels ordinadors, l’adquisició de mobiliari nou i la incorporació de la terrassa als espais de la biblioteca. En la remodelació també es treballa per millorar la climatització i la insonorització d’algunes zones de la biblioteca.

La biblioteca Montserrat Abelló, l’altra biblioteca del districte, és l’alternativa als usuaris habituals a la biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras.

Nou Barris

Notícies relacionades

La biblioteca Nou Barris es manté tancada des del divendres 26 de maig i fins a aquest dilluns, dia 29. El tancament, que finalitza ben aviat, es deu també a obres de millora de la instal·lació. Aquest dimarts, 30 de maig, la biblioteca tornarà a obrir les seves portes.

Fins aleshores, els usuaris afectats poden anar a les altres dues biblioteques del districte: la biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta i la biblioteca Les Roquetes - Rafa Juncadella.