Greus afectacions

«La vorera s’ha trencat, ha sigut catastròfic»: testimoni de l’explosió d’aigua a la zona alta de Barcelona

  • VÍDEO | Una espectacular fuita d’aigua obre un gran clot a la zona alta de Barcelona

«La vorera s’ha trencat, ha sigut catastròfic»: testimoni de l’explosió d’aigua a la zona alta de Barcelona

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Eren prop de les 5.45 hores d’aquest dimecres quan Eva Ibáñez ha acudit a una de les seves fleques de l’‘upper Diagonal’ de Barcelona. El que no esperava era l’espectacle que presenciaria tot just arribar-hi: el d’una espectacular fuita d’aigua que ha provocat un autèntic caos entre rius d’aigua, aixecaments d’asfalt i rajoles i talls de trànsit que han afectat diversos carrers, entre aquests part de l’avinguda Diagonal.

Notícies relacionades

Tot ha començat a les 5.28 hores, quan l’aigua ha començat a brollar de les tapes del clavegueram i s’ha obert un enorme clot entre l’avinguda de Pedralbes i el passeig de Manuel Girona. A l’arribar l’Eva al seu negoci, La Forneria, ha presenciat una segona explosió d’aigua: «La vorera s’ha trencat. Han caigut arbres, les motos baixaven cap avall... Ha sigut com un mar, com un riu. Tampoc podíem travessar el carrer, perquè tot l’asfalt s’havia aixecat. Ha sigut catastròfic», ha relatat en declaracions a EL PERIÓDICO. 

Aquesta situació ha alterat enormement el funcionament del seu forn amb degustació: «Hem hagut d’arremangar-nos. Ho he de fer tot per emportar i en vas de cartró, perquè no puc posar el rentaplats. Ens han tallat l’aigua», explica. A més, lamenta que els seus clients tenen més complicat acudir a l’establiment al tenir el carrer tallat, ni tan sols «els treballadors de l’hospital de davant», que són compradors habituals.