Dos dies

Tancament altern d’accessos al metro de Glòries (L1) per obres a la plaça

Tancament altern d’accessos al metro de Glòries (L1) per obres a la plaça

Ángel García

1
Es llegeix en minuts

Les obres de remodelació de la plaça de les Glòries i de prolongació del tramvia, a la ciutat de Barcelona, han provocat que aquest dimecres i demà, dijous, es tanquin de manera alterna els accessos a l’estació de metro de Glòries, de la Línia 1 (vermella).

TMB ha informat en el seu compte de Twitter que aquests dos dies es tancaran les entrades a l’estació de metro de Glòries per l’avinguda Meridiana, la plaça de les Glòries Catalanes i Badajoz, de manera alterna, sense que el servei de metro s’hi vegi afectat.

Notícies relacionades

Aquest matí nombrosos usuaris que fan servir la sortida de l’avinguda Meridiana s’han vist sorpresos pel tancament sense explicacions de les escales que donen accés al vestíbul de l’estació i, posteriorment, al carrer.

Unes cintes barraven el pas i els guàrdies de seguretat negaven l’accés a les escales centrals sense donar explicacions, tot i que no impedien l’ús de l’ascensor a les persones que volien pujar, mentre que la resta de passatgers havien d’optar per sortir per la boca de metro del carrer Badajoz. Això ha fet que s’hi hagi concentrat una gran quantitat de persones.