Entrevista amb EL PERIÓDICO

Colau acusa Trias de «trumpisme» per dir que unir el tramvia contamina més que el cotxe

  • Xavier Trias: «Construir el tramvia afecta més el canvi climàtic que els cotxes»

Colau acusa Trias de «trumpisme» per dir que unir el tramvia contamina més que el cotxe

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts
Toni Sust
Toni Sust

Periodista

ver +

Ada Colau ha assegurat aquest dimecres que és Barcelona en Comú qui ha introduït el debat sobre el combat del canvi climàtic a l’agenda pública i ha criticat el «trumpisme» d’alguns sobre aquest tema. En la llista ha col·locat la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i el candidat de Junts, Xavier Trias.

A ella, per rebutjar que es redueixi l’espai del cotxe privat i proposar com a solució verda la col·locació d’una planta a cada balcó. I Trias, per les declaracions fetes en l’entrevista que va concedir a EL PERIÓDICO, durant la qual va assegurar que unir el tramvia per la Diagonal «afecta més el canvi climàtic que els cotxes».

Notícies relacionades

«Crida l’atenció com tants partits menyspreen aquestes qüestions, no fan propostes o exerceixen el negacionisme climàtic», ha afirmat Colau en la presentació del Pla Ombra als jardins de Pla i Armengol, al Guinardó

L’entrevista

En l’entrevista d’El PERIÓDICO a Trias, l’exalcaldessa va afirmar: «És veritat que els cotxes no elèctrics contaminen, però no és veritat que siguin la principal causa del canvi climàtic» I davant la pregunta de si contribueixen al canvi climàtic, va replicar: Sí, però moltes coses hi contribueixen més. Construir el tramvia afecta més el canvi climàtic que els cotxes.