Espectacles al carrer

Quatre plans per celebrar (gratis) els 200 anys del Passeig de Gràcia de Barcelona

Quatre plans per celebrar (gratis) els 200 anys del Passeig de Gràcia de Barcelona

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El passeig de Gràcia de Barcelona, un dels carrers més emblemàtics de la ciutat, celebra aquest any el seu 200è aniversari. Per això, serà escenari de diversos espectacles i activitats obertes al públic, amb les quals vol «atraure tots els barcelonins i visitants de la ciutat», ha informat l’Associació Passeig de Gràcia i Fundació Barcelona Promoció.

A continuació et presentem quatre esdeveniments especials que podràs anar a veure pròximament –i gratis– al passeig de Gràcia.

Jazz al carrer

El diumenge 30 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional del Jazz, el passeig s’omplirà de concerts gratuïts al llarg de tota la jornada. Artistes i bandes de tot el món oferiran deu hores de música en directe. A les deu del matí obrirà la jornada musical la Sant Andreu Dixie Band. Els recitals continuaran fins que, de 21:00 a 22:15 h, la Balkan Paradise Orchestra faci una última actuació de tancament.

Projeccions a la Casa Batlló

Divendres 5 de maig a la nit, la façana de la Casa Batlló sorprendrà amb la projecció d’un ‘mapping’ de l’artista turc-americà Refik Anadol. Hi haurà cinc sessions de deu minuts de durada (21:30, 22:00, 22:30, 23:00 i 23:30 h) en les quals el públic podrà presenciar com la vistosa façana modernista d’aquest edifici es converteix en una «tela» per a un espectacle multimèdia.

Diada castellera

Notícies relacionades

Diumenge 14 de maig tindrà lloc una diada castellera protagonitzada per dues de les colles més representatives de la ciutat: els Castellers de Barcelona i els Castellers de la Vila de Gràcia. L’epicentre de la jornada serà l’eix del passeig de Gràcia amb el carrer d’Aragó, on els castellers ensenyaran la seva força i tradició.

Funambulisme de rècord

Un altre gran espectacle que no et pots perdre és el que tindrà lloc diumenge 2 de juliol a les set del vespre: el millor funambulista del món passejarà pel cel d’aquest carrer. Es tracta de Nathan Paulin, un reconegut equilibrista francès amb una dotzena de rècords mundials. Ell assumirà la missió de desafiar la gravetat passejant sobre una cinta tensa suspesa a gran altura.