Mobilitat

Afectacions de trànsit a l’avinguda del Tibidabo de Barcelona després d’una fuita d’aigua

La reparació, que comença aquest divendres, durarà una setmana i afectarà un sentit

Afectacions de trànsit a l’avinguda del Tibidabo de Barcelona després d’una fuita d’aigua
1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Barcelona començarà aquest divendres tasques «urgents» per reparar una fuita d’aigua a l’avinguda del Tibidabo i que comportaran afectacions en la mobilitat a la cruïlla del passeig de Sant Gervasi amb l’avinguda.

El consistori ha informat aquest dijous en un comunicat que les obres tenen prevista una durada d’una setmana, «que es podria allargar en funció de la complexitat», i que suposaran el tall en sentit pujada de l’avinguda del Tibidabo, mentre que el de baixada no tindrà afectació.

Es restringirà a un únic carril de circulació el passeig de Sant Gervasi en sentit Llobregat, i el canvi de sentit que permet tombar des d’aquest passeig cap al carrer de Balmes també quedarà afectat.

Afectació en el transport públic

Notícies relacionades

Les obres també modificaran la circulació dels autobusos de les línies V13, 123, 196 i 101 (Bus Turístic), que es desviaran pel passeig de Sant Gervasi i el carrer Roman Macaya, amb afectació en les parades de l’entorn.

Des de l’ajuntament, han recomanat planificar els desplaçaments amb temps i buscar vies alternatives mentre durin els treballs de reparació.