Accident aparatós

Un tramvia envesteix una ambulància a l’avinguda Diagonal de Barcelona

Els serveis d’emergència han atès set persones, però cap ha resultat ferida de gravetat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un tramvia ha envestit aquest dissabte al migdia una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’encreuament entre l’avinguda Diagonal i el carrer de la Llacuna de Barcelona. Una altra unitat del SEM ha atès set persones, entre elles el conductor del Tram i els dos ocupants del vehicle. Cap ha resultat ferida de gravetat.

El tramvia de la xarxa Trambesòs circulava per la línia T-4, que connecta Sant Adrià de Besòs amb el parc de la Ciutadella de Barcelona. Tot i que les circumstàncies de l’accident no han transcendit formalment, els testimonis del sinistre han explicat que el comboi tenia el semàfor en verd, però no ha pogut frenar i evitar l’ambulància.

Vehicle arrossegat uns quants metres

Notícies relacionades

A més, el ferrocarril ha arrossegat el vehicle, que té greus bonys en un dels laterals, uns quants metres i finalment ha descarrilat.

Fins al lloc dels fets s’hi ha traslladat una dotació dels Bombers de la Generalitat, una altra dels Bombers de Barcelona i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana. El ferit en estat menys greu ha sigut evacuat a l’Hospital del Mar de Barcelona i les altres sis persones ferides han sigut traslladades a diferents centres d’atenció primària (CAP), han informat les autoritats.