A Barcelona

Angela Dobrowolski pretenia atemptar amb la bomba casolana contra persones vinculades al cas Mainat

Els veïns expliquen que ja hi havia hagut atacs contra el mateix domicili en el passat

TELEVISION MONEGAL   Ferran Monegal foto 8TV Angela Dobrowolski corre por BCN esposada

TELEVISION MONEGAL Ferran Monegal foto 8TV Angela Dobrowolski corre por BCN esposada

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Angela Dobrowolski va col·locar i va fer detonar aquest dimecres un artefacte casolà davant un domicili de Barcelona on viuen algunes persones que van saltar a la premsa del cor després de l’eclosió del cas Mainat, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO. 

Els veïns afirmen que una dona que identifiquen com Alina, ‘la russa’, viu al pis, amb una companya. Asseguren així mateix que en aquest pis, de forma més intermitent, viu també un home anomenat Gabriel, que també havia aparegut als mitjans de comunicació després que Dobrowolski fos arrestada per mirar de matar el seu exmarit, Josep Maria Mainat

Gabriel es trobava a l’interior quan van passar els fets, i els Mossos creuen que podria ser també un dels objectius de Dobrowolski, que havia penjat a les seves xarxes socials imatges en què apareixen junts. 

Va barrejar els ingredients in situ

L’exdona de Mainat va entrar ahir dimecres, amagant la seva cara amb un casc, al bloc de vivendes del carrer de Trajà, al barri de La Font de la Guatlla. En un replà va barrejar els ingredients que havia portat des de casa seva i que, combinats, acaben provocant una deflagració. Després, va agafar l’ascensor fins a la segona planta i va fer explotar l’artefacte davant la porta del domicili conflictiu.

 

Sospites de prostitució

Els veïns consultats per aquest diari remarquen que en el passat ja hi havia hagut atacs contra el mateix pis i que un dels atemptats va consistir a llançar gas. També assenyalen que d’aquest pis entraven i sortien homes i que sospiten que les dues dones exercien la prostitució

Notícies relacionades

La detonació, que no va deixar ferits, va generar una gran alarma entre els veïns, que van trucar als Mossos. Els investigadors, després d’interrogar els inquilins del pis davant el qual havien dipositat la bomba casolana i, d’haver-los escoltat, van posar la lupa sobre l’exdona de Mainat. Van revisar les càmeres de seguretat, la van identificar malgrat el casc, i van demanar al jutjat una ordre per entrar al domicili de l’exdona de Mainat. 

Aquest dijous al matí els investigadors han irromput en aquesta casa, que ja no és la que va compartir amb el productor musical al barri d’Horta sinó que és al districte de Ciutat Vella, i van procedir a detenir Dobrowolski. A l’interior del domicili, a més, van trobar els ingredients per fabricar la bomba casolana i també dues pistoles: una de detonadora sense bales i l’altra que disparava balins.