Després d’anar de tapes amb Collboni

Trias també busca la foto amb John Hoffman i el convida a fer un cafè

  • L’alcaldable de Junts imita el socialista i conversa en una trobada distesa amb el màxim responsable del Mobile

Trias també busca la foto amb John Hoffman i el convida a fer un cafè

JUNTS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A John Hoffman se li han acumulat les cites aquesta setmana amb candidats a encapçalar l’Ajuntament de Barcelona. La cara visible del Mobile World Congress i director general de GSMA ha conversat aquest dissabte amb l’alcaldable de Junts, Xavier Trias, després de veure’s amb el socialista Jaume Collboni aquest dijous. Les dues trobades s’han desenvolupat en un ambient distès: si el candidat del PSC va convidar a tapes a Nou Barris l’executiu del congrés més important que se celebra a Barcelona, l’exalcalde nacionalista ha xerrat amb Hoffman mentre feien un cafè aquest dissabte a la tarda.

Trias ha difós la reunió informal que ha mantingut a Barcelona amb el director general de GSMA a través de Twitter. «En una conversa molt agradable, hem parlat del Mobile, de la ciutat i del futur», ha explicat l’aspirant a succeir Ada Colau.

Notícies relacionades

La pròxima edició del Mobile se celebra a la seu de la Fira de Barcelona a la Gran Via de l’Hospitalet del 27 de febrer al 2 de març. S’espera que atragui uns 80.000 congressistes –encara per sota de les xifres anteriors a la irrupció de la covid el 2020– i que generi uns 350 milions d’euros.

Hoffman –declarat Català de l’Any del 2022 per EL PERIÓDICO– s’ha convertit en una personalitat amb certa popularitat a Catalunya. De caràcter afable, els dirigents polítics miren de seduir el màxim responsable del Mobile i l’arrosseguen amb certa freqüència a conèixer les tradicions catalanes, especialment les culinàries. Són conegudes les habituals visites a bars típics de l’Hospitalet de la mà l’alcaldessa Núria Marín, amb qui Hoffman ha forjat amistat. Retratar-se amb l’artífex d’un dels esdeveniments més rendibles per a Barcelona s’ha convertit en objecte de desig per als candidats a l’alcaldia. Almenys així ho han demostrat Collboni i Trias.