Pressupostos

Maragall a Collboni: «¿Vostè a qui representa? Al negoci del Hard Rock o a l’interès general de la ciutat?»

El republicà ha retret al socialista que «està bloquejant la disposició immediata de més de 500 milions d’euros per a la ciutat»

Maragall a Collboni: «¿Vostè a qui representa? Al negoci del Hard Rock o a l’interès general de la ciutat?»

Carola López

1
Es llegeix en minuts
ACN

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha instat l’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, a influir «decisivament» perquè s’aprovin de manera immediata els Pressupostos. «¿Vostè a qui representa? ¿Al negoci del Hard Rock o a l’interès general de la ciutat?», ha preguntat Maragall a Collboni en una atenció als mitjans aquest dissabte des del barri de la Sagrera.

El republicà ha retret al socialista que «està bloquejant la disposició immediata de més de 500 milions d’euros per a la ciutat». Segons Maragall, amb el bloqueig dels comptes s’estan deixant d’atendre moltes «necessitats i possibilitats per a Barcelona» per un «interès estrictament partidista». «Està tot parlat i detallat, el que fa falta és decisió política», va reblar.

Maragall ha acusat el PSC i el seu candidat d’estar «faltant al respecte la ciutadania de tot Catalunya i molt especialment la de Barcelona» per bloquejar la decisió d’aprovar els comptes catalans per una simple «operació política» que ha titllat «d’altíssima irresponsabilitat».

L’alcaldable republicà ha recordat que «els més de 500 milions d’euros previstos en els Pressupostos d’aplicació barcelonina representen, entre d’altres, la línia dels FGC entre plaça d’Espanya i Gràcia o «l’ampliació de serveis sanitaris i educatius» a la ciutat.

Notícies relacionades

En al·lusió a Junts, Maragall va criticar que «l’altre partit que podria desembussar» els comptes catalans «té una actitud d’absoluta inhibició o contemplació» que, segons el seu parer, només pretén «treure’n algun resultat partidista» .

Maragall ha prestat atenció als mitjans des de les obres de la Sagrera, al districte de Sant Andreu, on l’han acompanyat la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, la diputada al Congrés dels Diputats Marta Rosique i la presidenta del districte de Sant Andreu, la regidora republicana Montse Benedí.