Afectació del trànsit

Els consells de TMB per desplaçar-se a la cavalcada de Reis de Barcelona

  • La companyia recomana agafar el metro per anar a rebre les diferents comitives del seguici reial que recorrerà el centre i altres barris

Els consells de TMB per desplaçar-se a la cavalcada de Reis de Barcelona

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
EFE

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha recomanat aquest dimecres utilitzar el metro per acudir a la cavalcada de Reis de Barcelona, que aquest dijous a la tarda recorrerà el centre de la ciutat, així com a les altres cavalcades i actes similars als diferents barris i municipis pròxims. TMB ha emfatitzat que el metro serà «el transport idoni per facilitar la mobilitat de la ciutadania», ja que amb motiu de les cavalcades es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la majoria de les línies d’autobús.

Per facilitar els desplaçaments, s’ha programat l’oferta de dia feiner lectiu per aquest 5 de gener a les línies de metro convencionals, és a dir, l’L-1, L-2, L-3, L-4 i L-5. A més, es mantindrà el nombre de trens en circulació per conservar les freqüències d’hora punta fins a la finalització de l’esdeveniment, especialment a les línies L-1, L-2, L-3 i L-4, que compten amb estacions coincidents, amb el recorregut de la cavalcada central.

Notícies relacionades

La xarxa de metro funcionarà aquest dijous fins a les 02.00 de la matinada, per ser vigília d’un dia festiu. El divendres 6 de gener, dia de Reis, funcionarà també fins a les 02.00 de la matinada, per ser divendres.

El metro es reforçarà amb més personal d’atenció al públic, neteja, manteniment i seguretat de les estacions més freqüentades durant la celebració de la cavalcada, com Ciutadella - Vila Olímpica (L-4), Barceloneta (L-4), Drassanes (L-3), Paral·lel (L-2 i L-3), Sant Antoni (L-2), Poble Sec (L-3), Espanya (L-1 i L-3), Rocafort (L-1), Urgell (L-1) i Universitat (L-1 i L-2).