De matinada

Un incendi obliga a desallotjar 100 famílies a Sant Boi

El foc s’ha originat a l’aparcament subterrani d’un complex de vivendes del municipi barceloní

Un incendi obliga a desallotjar 100 famílies a Sant Boi

BOMBERS DE LA GENERALITAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi de causes encara desconegudes ha obligat aquesta matinada a desallotjar unes 100 famílies d’un complex de vivendes de la localitat de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), succés en el qual dues persones han sigut trasllades a l’hospital per inhalació de fum, tot i que el seu estat no és greu.

Fonts dels Bombers de la Generalitat i de la Policia Local de Sant Boi han informat a Efe que l’incendi s’ha produït sobre dos quarts de sis de la matinada a l’aparcament subterrani del complex de vivendes delimitat pels carrers Rubió i Ors, Pablo Picasso, Lleida i la ronda de Sant Ramon.

El foc i la concentració de fum ha obligat a desallotjar deu escales de pisos, de manera que en algun moment s’han concentrat al carrer unes dues-centes persones.

Totes han pogut tornar a casa després de comprovar l’estructura dels immobles excepte els veïns d’una de les escales, on continuen tallats els subministraments bàsics.

Notícies relacionades

El foc ha cremat set cotxes, dos remolcs i dues motos aparcades al soterrani, d’una sola planta.

En aquest incendi han treballat 19 dotacions dels Bombers, cinc de les quals es mantenen al lloc. El foc ha quedat extingit a les 6.37 hores. En aquest incendi han treballat, a més dels Bombers i la Policia Local, diverses dotacions dels Mossos i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).