Amb una moto robada

Vídeo | Detingut un lladre que va perpetrar vuit robatoris violents a Barcelona en un mes

L’home, que té 13 antecedents policials, s’ocultava el rostre amb un casc de moto i intimidava les víctimes verbalment i amb una arma blanca

  • Expedientat un agent urbà de Badalona que va perdre l’arma en un cine i ho va ocultar

  • Mor un jove en una baralla amb arma blanca en ple carrer a Figueres

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Entrava als establiments comercials ocultant el rostre amb un casc de moto i intimidava els treballadors, verbalment o amb una arma blanca, i s’emportava petites quantitats de diners d’entre 200 i 500 euros. Després, fugia amb una motocicleta robada. Així era el ‘modus operandi’ d’un home de 35 anys detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència a quatre hotels, una gasolinera, un bingo, una farmàcia i un supermercat de Barcelona, Esplugues, el Prat i l’Hospitalet de Llobregat.

«Els robatoris seguien un mateix patró, amb elements coincidents, que van conduir als investigadors a determinar que darrere d’aquests fets hi havia la mateixa persona», ha indicat la policia catalana en un comunicat. La investigació policial va començar el 30 de juny, quan es va produir el primer robatori.

Intimidació verbal i amb una arma blanca

En aquesta ocasió, el lladre va irrompre al vestíbul d’un hotel ubicat al districte de Sants-Montjuïc i es va emportar 400 euros després d’intimidar el recepcionista en presència d’un client. Després, i fins al 30 de juliol, es van produir set robatoris més: quatre el 27 de juliol i tres més l’últim dia d’aquell mes.

Notícies relacionades

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Barcelona, conjuntament amb unitats del districte de Sants-Montjuïc i de la comissaria de l’Hospitalet, en van assumir la investigació. L’home, que té 13 antecedents policials, va ser arrestat el 24 de novembre i la moto amb què fugia dels robatoris ja s’ha recuperat, ha afegit el cos.

A més, l’endemà es va fer una entrada i registre al domicili de l’arrestat, on es va trobar part de la roba utilitzada durant els robatoris. El 26 de novembre, un jutge va decretar llibertat amb càrrecs per al detingut.