Segona incidència en un dia negre

Parats durant una hora i a les fosques en una altra avaria de Rodalies a Barcelona

  • Un tren ha quedat aturat a Arc de Triomf a causa d’una avaria mecànica, després d’una altra incidència que ha reduït la circulació a una sola via a Sant Andreu Comtal

Parats durant una hora i a les fosques en una altra avaria de Rodalies a Barcelona

Laura Guerrero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un tren de Rodalies de la línia R-3 ha quedat aturat al voltant d’una hora a causa d’una avaria a l’estació d’Arc de Triomf, quan es dirigia en direcció a Vic. Els passatgers han estat a les fosques durant bona part de la incidència, ha informat Betevé.

Renfe ha explicat que el tren ha sigut remolcat i apartat. La companyia ha precisat que el tren ha patit una avaria mecànica.

Notícies relacionades

És el segon imprevist que ha alterat el servei de Rodalies de la capital catalana aquest dilluns. Un avaria en el sistema de senyalització en la parada de Montcada Bifurcació ha obligat a circular per una única via els trens de les línies R-3, R-4, R-7 i R-12 fins a l’estació de Sant Andreu Comtal.

Renfe ha precisat que els dos contratemps a la xarxa de rodalies de Barcelona no tenen relació entre si. La incidència a Arc de Triomf ha provocat també demores en combois de l’R-1 i l’R-4.