Detingut un menor acusat d’una agressió sexual al lavabo a una jove a la discoteca Colors Club de la Rambla de Barcelona

Detingut un menor acusat d’una agressió sexual al lavabo a una jove a la discoteca Colors Club de la Rambla de Barcelona

ACN

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest dimarts a la matinada un jove menor d’edat acusat d’agressió sexual (acte comès amb violència o intimidació) a una jove de 19 anys al lavabo de la discoteca Colors Club, situada a la Rambla de Barcelona.

Els fets es van produir cap a les sis de la matinada i els agents de seguretat de la discoteca van ajudar a identificar-ne l’agressor.

La noia agredida ha sigut traslladada a l’Hospital Clínic de Barcelona, on s’han activat els protocols associats a aquest tipus d’agressions, que inclou un examen físic i un programa d’acompanyament emocional.

Notícies relacionades

El menor detingut ha sigut traslladat a l’Oficina d’Atenció als Menors de Mossos d’Esquadra i ha sigut posat a disposició de la Fiscalia de Menors, a la Ciutat de la Justícia.

Per la seva banda, després de l’alerta activada per la discoteca, l’Ajuntament de Barcelona ha activat el protocol de seguretat municipal contra violacions sexuals en entorns d’oci.