Durant les celebracions de Halloween

Mossos investiguen un possible abús sexual a una menor d’11 anys en un túnel del terror de Badalona

La menor va indicar que altres menors la van agafar a l’altura dels pits i van fer-li tocaments

Mossos investiguen un possible abús sexual a una menor d’11 anys en un túnel del terror de Badalona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen un possible abús sexual a una menor d’11 anys durant la celebració d’un túnel del terror en el número 127 de la Ronda Sant Antoni del barri de Llefià, a Badalona.

Segons confirmen fonts pròximes a la investigació a EL PERIÓDICO, la menor va indicar que, mentre es trobava en aquest túnel, altres menors la van agafar a l’altura dels pits i van procedir a fer-li diversos tocaments.

D’altra banda, fonts municipals de l’Ajuntament de Badalona confirmen que, alhora, un altre túnel del terror a la ciutat, en aquest cas al barri de La Salut, també ha sigut objecte de controvèrsia aquest dilluns 31 d’octubre.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió, el consistori té confirmat a través de la Guàrdia Urbana de Badalona que un menor va resultar ferit lleu i que hi va haver pares que també van denunciar tocaments, de manera que no es descarta que es pugui tractar d’una confusió de direccions i que en realitat el cas faci referència al mateix túnel del terror, a l’espera que conclogui la investigació policial.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona

Temes:

Badalona