Prop de Drassanes

Mor apunyalat un jove a l’avinguda del Paral·lel de Barcelona

La policia ha rebut l’avís cap a les 6 del matí i les primeres informacions apunten a un intent de robatori violent

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove ha mort apunyalat aquest diumenge a la matinada a l’avinguda Paral·lel de Barcelona. La policia va rebre un avís cap a les 6 del matí que hi havia «un home ferit» a la coneguda artèria de la ciutat. Al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions policials i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i el jove seguia amb vida, però finalment ha mort per les ferides d’arma blanca.

Els fets han ocorregut a la via pública, concretament davant de la discoteca Brisas, segons confirmen a EL PERIÓDICO fonts municipals. La mort va ser conseqüència d’una baralla entre diverses persones a l’exterior del local. El jove va ser víctima d’un intent de robatori violent, es va negar a entregar les seves pertinences i l’aldarull va acabar amb ganivetades, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona dels Mossos ha obert les indagacions per aclarir les causes de la mort i identificar i localitzar el presumpte autor de l’agressió. Els agents indaguen si la víctima sortia de la discoteca en qüestió o d’un altre club de la zona, per això ja estan interrogant els testimonis dels fets.

Durant la baralla també s’han registrat més ferits, alguns dels quals han hagut de ser traslladats a l’hospital amb ferides greus, informen altres mitjans de comunicació.

Resposta de l’Ajuntament de Barcelona

Notícies relacionades

Segons fonts municipals, el districte de Sants-Montjuïc persegueix, des de fa mesos, diversos incompliments en l’àmbit del règim d’activitats per part de la discoteca Brisas. S’han derivat procediments sancionadors, però el districte no té competències per tancar el local per motius de seguretat. És per això que l’ajuntament està col·laborant amb els Mossos d’Esquadra per dur a terme els passos necessaris.

A més, aquest local està afectat per un pla especial de millora urbana, aprovat pel plenari municipal al gener del 2022. Aquest pla implicarà la demolició imminent de l’edifici, on es construirà una residència d’estudiants. A causa d’això, la discoteca ha presentat al·legacions que han sigut rebutjades recentment per la Comissió de Govern, com expliquen les mateixes fonts.