Salvament Marítim

Busquen una persona que ha caigut a l’aigua des d’un creuer al port de Barcelona

  • L’autoritat portuària ha detectat a dos quarts de set del matí una persona a l’aigua procedent del creuer MSC Bellissima

  • Per a la recerca s’ha mobilitzat un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim, a més de la Guàrdia Civil, els Bombers de Barcelona i les autoritats portuàries

Busquen una persona que ha caigut a l’aigua des d’un creuer al port de Barcelona

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Salvament Marítim busca una persona desapareguda des de dos quarts de set del matí a les aigües del port de Barcelona a l’haver cagut d’un creuer. L’avís l’han donat les autoritats portuàries a aquella hora, quan han activat el cos de salvament per mirar de rescatar aquesta persona. Ha caigut des del creuer MSC Bellissima, ubicat a l’entrada de la bocana sud del port.

Notícies relacionades

Els equips de Salvament Marítim han activat un helicòpter i una embarcació ràpida per a les tasques de recerca. També s’hi han afegit embarcacions de la Guàrdia Civil, els Bombers de Barcelona i la Creu Roja. A més, la policia portuària ha enviat patrulles per terra per trobar la persona que ha caigut.

MSC Bellissima és un creuer que havia de sortir del port de Barcelona aquest diumenge a les set de la tarda en direcció a Marsella (França). Al llarg de vuit dies recorria les costes francesa i italiana i parava en ciutats com Gènova, Livorno i Nàpols. El barco tornava a Barcelona el 8 de novembre i té una capacitat de gairebé 6.000 passatgers.