Llançadores

Reforç d’autobusos als cementiris per Tots Sants

  • Es reforcen les línies de busos amb direcció als cementiris de Collserola i Montjuïc, a més d’afegir busos llançadores des de plaça Espanya fins al cementiri de Montjuïc

Reforç d’autobusos als cementiris per Tots Sants

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En motiu de la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà les seves línies de busos per desplaçar-se als cementiris de la ciutat. TMB habilitarà més vehicles per a les línies d’autobús 21, 102, 104 i 107 i recomana l’ús d’aquests busos per anar als cementiris.

Reforç de busos

TMB reforça la línia 21 de busos (amb direcció de Paral·lel al Prat) i la línia 107 (la línia interior del cementiri de Montjuïc) amb més autobusos els dies 30 d’octubre i 1 de novembre. A més, del 24 al 29 d’octubre, tots dos inclosos, i el dilluns 31 d’octubre, s’ofereix un servei especial de busos amb el mateix recorregut i parades que la línia 107, que prolonga l’horari fins a les 15.00 hores.

Els dies 29 i 30 d’octubre i l’1 de novembre es reforça la línia 104 (amb direcció de Fabra i Puig al Cementiri de Collserola). La línia 102 (amb direcció de Pl. Eivissa al Cementiri de Collserola) es reforça amb més vehicles del 28 al 30 d’octubre, tots dos inclosos, i l’1 de novembre

Serveis especials

Notícies relacionades

L’1 de novembre, TMB habilitarà un servei especial de bus llançadora des de plaça d’Espanya al cementiri de Montjuïc. L’horari de funcionament d’aquest servei serà de 9.00 a 15.00 hores. A més, del 24 al 27 d’octubre, tots dos inclosos, i el dilluns 31 d’octubre, s’habilita un servei especial de busos des d’Horta fins al cementiri de Collserola.

En els pròxims dies, TMB llançarà una campanya de comunicació per diferents canals per donar a conèixer aquest dispositiu de reforç.