Al metro de la ciutat

Nova agressió homòfoba a Barcelona: Detingut un home amb antecedents

La policia catalana indica que el presumpte autor va atacar la víctima «amb un alt índex de violència»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nova agressió homòfoba a Barcelona. Va passar el juny passat, però fins aquesta setmana els Mossos d’Esquadra no han detingut el presumpte autor dels fets. El cos ha comunicat aquest dissabte que ha arrestat un home de 28 anys amb antecedents per «diversos fets violents». En concret, va clavar cops de puny i puntades de peu a una persona al metro de la capital.

La policia autonòmica li imputa un delicte de lesions, un altre de furt i un tercer contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.

«Alt índex de violència»

«Alt índex de violència»Els fets van tenir lloc al juny quan, segons la declaració de la víctima, l’agressor, mogut exclusivament per la seva animadversió a l’orientació sexual de la persona agredida, el va insultar amb expressions homòfobes i el va agredir «amb un alt índex de violència».

«Com a conseqüència de la gravetat de les lesions», precisen els Mossos en el seu comunicat, van iniciar una investigació que va propiciar la identificació de l’agressor i la seva detenció a Barcelona el 19 de setembre.

Notícies relacionades

La víctima, de la qual no ha transcendit el gènere, va patir lesions físiques i psicològiques, i va necessitar assistència i acompanyament emocional per part d’entitats vinculades al col·lectiu LGBTI.

El detingut, després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.