violència masclista

Denunciat per masturbar-se davant de cinc turistes en un bus de Barcelona

  • La Guàrdia Urbana sanciona un passatger del bus D-20, just abans d’arribar a la parada de plaça Espanya

Denunciat per masturbar-se davant de cinc turistes en un bus de Barcelona

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat un home que s’estava masturbant davant de cinc turistes en un autobús de Barcelona. Els fets han passat al voltant de les 11:45 del matí d’aquest dissabte, segons confirmen des de l’Ajuntament de Barcelona. Les cinc noies, passatgeres de l’autobús D-20 procedent de la Barceloneta i en direcció al barri de Sants, han vist com un dels altres passatgers les mirava i es masturbava davant seu. Han gravat diversos vídeos de l’acte, i han avisat el conductor del bus.

Notícies relacionades

Just a l’altura de la rotonda de plaça Espanya, a prop de la parada de l’autobús, els agents de la Guàrdia Urbana han interceptat el vehicle. Amb l'ajuda de les turistes, de parla anglesa, han identificat l’agressor i l’han denunciat. Al tractar-se de joves majors d’edat, els agents han optat per aplicar-li la llei de seguretat ciutadana.

Segons les últimes dades estadístiques, aquest any els delictes denunciats contra la llibertat sexual han crescut un 13% a la ciutat de Barcelona. Són les dades publicades pel Ministeri de l’Interior, que de gener a juny ha registrat 502 delictes comesos contra la llibertat sexual, respecte als 443 del mateix període de l’any anterior. El 20% són violacions, és a dir agressions sexuals amb penetració. Però el 80% són un altre tipus de delictes: des de tocaments o abusos fins, per exemple, una masturbació en públic, qualificada com a assetjament de carrer. Aquesta mena de delictes han crescut un 15% aquest any a la ciutat. Han passat de 362 a 417, mentre que les violacions han augmentat un 5,2%.