A Sants

Un mosso dispara a un home que anava a atacar-lo amb unes tisores de podar

L’home, ferit molt greu, ha sigut traslladat a l’hospital per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)

Un mosso dispara a un home que anava a atacar-lo amb unes tisores de podar

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un agent dels Mossos d’Esquadra ha disparat aquest dijous a la tarda contra un home que s’ha abraonat contra ell quan el policia acudia a un avís per una baralla al barri de Sants de Barcelona, segons avança ‘El Caso’.

L’incident ha tingut lloc sobre les 21 hores a la cantonada dels carrers de Comtes de Bell-lloc i Puiggarí, molt a prop de l’estació de Sants; al costat de l’estació d’autobusos comarcals i internacionals, i el pàrquing obert; després d’una baralla entre diversos sensesostre que acampen a la zona.

El succés

La patrulla de la policia catalana ha explicat que, a l’aparèixer una de les persones que ha participat en la baralla, els agents s’han acostat i, sempre segons el seu relat, ha intentat agredir-los amb una arma blanca, el que semblaven unes tisores de podar. I just després de veure’s amenaçat l’agent ha disparat la seva arma amb intenció de dissuadir-lo.

L’home, ferit molt greu, ha sigut traslladat a l’hospital per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

Després de l’incident, diverses patrulles dels Mossos i la Guàrdia Urbana s’han desplaçat fins al lloc i han acordonat la zona. En concret, s’han desplaçat dos cotxes de la Guàrdia Urbana, tres dels Mossos d’Esquadra i un furgó antiavalots de la Brimo. En total, més d’una desena d’agents estan vigilant el lloc.

Un altre cas

Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona va protagonitzar fa dos anys un incident similar quan va disparar amb una pistola un sensesostre que va intentar agredir-lo amb un ganivet.