Accessos a la ciutat

Trànsit a Barcelona avui, dimarts 19 de juliol: mapa en temps real

La circulació per la ronda Litoral i el centre de la capital catalana registra problemes

A1-149359134.JPG

A1-149359134.JPG / Ferran Nadeu (EPC)

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts, 19 de juliol, les retencions de trànsit per accedir a Barcelona es concentren a l’entrada des del Besòs per la ronda Litoral, a la pota nord, com a conseqüència d’un vehicle aturat que provoca 2,5 quilòmetres de cues. La circulació per l’Eixample també és complicada, amb densitat a molts dels carrers del centre de la ciutat.

En aquest mateix sector del Besòs, un altre dels punts habituals on es registren problemes per entrar a la capital catalana, a la Gran Via abans d’arribar a la plaça de les Glòries, els vehicles també troben complicacions per circular.

Desplaçaments amb densitat

Les dificultats en la mobilitat del centre de la ciutat estan principalment a l’Eixample, els desplaçaments són complicats als carrers de Sicília, Nàpols, Girona, Sardenya o Diputació, entre d’altres.

Pots consultar el mapa en directe en aquest enllaç, amb la informació en temps real del que està passant:

Notícies relacionades

El color vermell que avisa de les retencions taca la trama del centre de la capital catalana, mentre que el taronja alerta de circulació densa.

Les obres a la Diagonal per connectar les dues línies del tramvia interrompen el pas per aquesta artèria entre el carrer de Marina i Roger de Llúria, fet que obliga els conductors a buscar recorreguts alternatius.