Trànsit a Catalunya

Nou col·lapse a les Rondes i l’AP-7 a l’acostar-se el cap de setmana

Nou col·lapse a les Rondes i l’AP-7 a l’acostar-se el cap de setmana

MANU MITRU.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’acosta el cap de setmana i l’AP-7 i les rondes Litoral i de Dalt ho saben. És així que des d’aquest divendres a la tarda aquestes vies han pres el protagonisme de les retencions per sortir de la capital i desplaçar-se a segones residències o altres destinacions per passar el cap de setmana.

A primera hora de la tarda el Servei Català de Trànsit ja ha notificat més de 30 quilòmetres de retencions únicament a l’AP-7, que a mesura que han passat les hores la xifra total ha anat en augment fins a arribar als 41 quilòmetres acumulats a tota la via de cues de vehicles en direcció Girona i Tarragona, on es troben la Costa Brava i la Costa Daurada.

Notícies relacionades

Des del mateix canal, Trànsit ha informat d’una alternativa a l’AP-7: la C-32, que ha resultat col·lapsada poc després del seu anunci, amb 16 quilòmetres de retencions en direcció a Girona des d’Argentona (Barcelona).

Rondes congestionades

Les rondes de Barcelona, la Litoral (B-10) i la de Dalt (B-20) també han presentat retencions de fins a 10,5 quilòmetres cada una per sortir de la capital, en direcció a Nus de la Trinitat.