Mobilitat urbana

Trànsit a Barcelona avui, dilluns 27 de juny: mapa en temps real

El final del període escolar descongestiona l’Eixample i Sarrià-Sant Gervasi a primera hora, però no evita els col·lapses a les Rondes

Trànsit a Barcelona avui, dilluns 27 de juny: mapa en temps real

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts

Aquest dilluns, 27 de juny, els problemes de trànsit a Barcelona més importants es concentren a la Ronda Litoral, que presenta circulació densa des del Nus de la Trinitat, el mateix que a la Ronda de Dalt. A la B-23 també s’han produït retencions d’entrada a Barcelona per la Diagonal, a l’altura de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

Als carrers del centre de la ciutat, sobretot a l’Eixample, els desplaçaments són difícils al carrer de Sardenya, a Aragó (on unes obres al carril bici estrenyen el pas) i també a València i Balmes, entre d’altres. No obstant, la finalització del període escolar ha descongestionat els accessos a la capital catalana a primera hora.

Accident a Sant Esteve Sesrovires

Una altra via urbana on es registren nombrosos problemes és la Gran Via, d’entrada a Barcelona pel túnel de les Glòries. A l’altre extrem de la ciutat, pels voltants de la plaça d’Espanya i la plaça Europa de l’Hospitalet, també s’acumulen els vehicles a la C-31.

Un accident a la B-224 a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), en sentit nord, en direcció a l’enllaç amb l’AP-7 i l’AP-2, ha obligat a tallar aquesta carretera i ha provocat retencions de fins a 14 quilòmetres fins a Piera (Anoia). En sentit contrari, aquest mateix sinistre ha generat entre dos i tres quilòmetres de cues, segons el SCT.

Pots consultar el mapa en directe en aquest enllaç, amb la informació en temps real del que està passant:

Notícies relacionades

El color vermell que avisa de les retencions taca la trama del centre de la capital catalana, mentre que el taronja alerta de circulació densa.

Les obres a la Diagonal per connectar les dues línies del tramvia interrompen el pas per aquesta artèria entre el carrer de Marina i Roger de Llúria, fet que obliga els conductors a buscar recorreguts alternatius.