La Setmana de les Terrasses torna a 56 hotels de Barcelona

  • Rebran l’estiu oferint més de 150 activitats a la fresca del 10 al 19 de juny

La Setmana de les Terrasses torna a 56 hotels de Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Després de dos anys d’absència per la pandèmia, l’exitosa Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona tornarà del 10 al 19 de juny amb una variada i temptadora oferta d’unes 150 activitats repartides entre 56 hotels, entre els quals es compten molts dels millors de la ciutat. La cultura i la gastronomia són els eixos que concentren la majoria de propostes, obertes a la ciutadania i gratuïtes, ja que el sector busca precisament atraure els barcelonins a uns espais que fa molt temps han deixat de ser vedat només turístic.

El Gremi d’Hotels, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, és l’organitzador del muntatge, que arriba a la seva desena edició amb més ganes que mai, com ha explicat aquest dimecres el president de la patronal, Jordi Clos, a la terrassa del Claris. «Tornem a celebrar una de les accions més icòniques pels hotelers de la ciutat i esperades pels barcelonins».

Fins ara, la Setmana ha sumat més de 300.000 persones participants. Per a Clos el parèntesi de la crisi sanitària, amb l’activitat hotelera en mínims, ha estimulat l’organització d’una edició molt especial. «Tenim moltes ganes de tornar a veure les nostres terrasses plenes de vida i fer disfrutar els nostres veïns amb les vistes que ofereixen i les propostes culturals i gastronòmiques extraordinàries que hi trobaran», ha assenyalat. L’oferta inclou des de concerts de música en directe fins a tallers i tastos de còctels o cuina.

Notícies relacionades

En l’acte de presentació ha participat també el Regidor de Turisme, Xavier Marcé, qui ha destacat que la iniciativa no només vincula el turisme amb l’oferta cultural i gastronòmica local, sinó que «reforça l’obertura i vinculació dels hotels amb la ciutadania».

Per a tots els gustos

La hiperactiva agenda programada per als 10 dies reals que componen l’oferta inclou opcions per a tots els gustos i públics. La llista completa es pot consular a mesquehotels.cat o des de l’app Diskover, però els addictes a les terrasses podran escollir en l’àmbit cultural des d’una introducció a a l’Antic Egipte a La Terraza del Claris a una mostra de dansa tradicional catalana (H10 Art Gallery); en l’apartat d’activitats creatives, proposades com Art & drinks by Joel Miñana & Bacardi (Hotel El Palace Barcelona) o l’Urban Sketching Workshop (Yurbban Trafalgar Hotel); sobre gastronomia, d’un taller d’arròs i fideuada (Vincci Mae) al tast de vins Luis Alegre (Alexandra Barcelona Hotel); esportives i de benestar, com el ioga flow (Barcelona Princess), Ioga & Brunch (ME Barcelona) o el taller Beoil Bar Experience (Monument Hotel); musicals com ‘Nit de Gospel’ (Catalonia Barcelona Plaza), Tardeo Rumbero (Gallery Hotel) o un concert homenatge a Aretha Franklin (HCC Regent); i també activitats familiars com Jocs en família (NH Collection Barcelona Pódium) o Màgia de prop amb Jordi Nexus (Catalonia Ramblas).