Consells de mobilitat

Fira d’Abril 2022 Barcelona: ¿On se celebra i com arribar en transport públic?

  • ¿Quan se celebra aquest any la Fira d’Abril de Barcelona?

Fira d’Abril 2022 Barcelona: ¿On se celebra i com arribar en transport públic?

Álvaro Monge

1
Es llegeix en minuts

La Fira d’Abril de Catalunya tornarà al parc del Fòrum de Barcelona i Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) des d’aquest divendres i fins a l’1 de maig després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia.

En la 49a edició, la fira ocuparà de nou tot l’espai disponible al parc del Fòrum, que es dividirà en tres àrees: una on hi haurà un centenar de casetes de les entitats, les zones de restauració i espais comercials; una altra on aniran 125 atraccions; i una tercera que unirà aquests dos punts.

L’encesa del pòrtic d’entrada al recinte i inauguració oficial de la fira serà aquest divendres a les nou de la nit (porta d’accés nord, davant l’Edifici Blau) i amb aquesta seran 16 les edicions que s’hauran celebrat al Parc del Fòrum.

En metro i bus

Notícies relacionades

Per arribar a l’esplanada del Fòrum s’hi pot anar amb metro (parada de Maresme-Fòrum, de la línia 4) i en bus, les línies H-14 (parada Cristóbal de Moura - rambla Prim en direcció Paral·lel o parada Cristóbal de Moura - Rambla Prim en direcció Sant Adrià), H-16 (última parada, que és Sant Ramon de Penyafort - ronda Litoral), V-29 (parada Josep Pla - pg. Garcia Fària en direcció Diagonal Mar), V-31 (parada metro Maresme-Fòrum en direcció Mar Bella o parada metro Maresme-Fòrum en direcció Trinitat Vella), V-33 (parada Sant Ramon de Penyafort - ronda Litoral en direcció Fòrum Campus Besòs), 7 (parada av. Diagonal - plaça Llevant en direcció Fòrum) i 136 (parada metro Maresme-Fòrum en direcció pg. Marítim o parada metro Maresme-Fòrum en direcció Verneda).

La fira es podrà visitar de 18.00 a 00.00 hores entre setmana, a excepció de divendres, que obrirà fins a les tres del matí. Els dissabtes l’horari serà de 10.00 a 3.00 hores i els diumenges de 10.00 a 00.00 hores.