Cinc mesos després

Barcelona tanca el túnel de les Glòries en sentit Besòs per manteniment

Aquest dijous el pas estarà totalment restringit de 23.00 a 5.30 hores

Barcelona tanca el túnel de les Glòries en sentit Besòs per manteniment

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Judit Bertran
Judit Bertran

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Només cinc mesos després de la primera obertura del túnel de les Glòriesel 6 de novembre del 2021–, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que aquest dijous a la nit tallarà la circulació del tram en sentit Besòs per manteniment.

Així ho ha informat Barcelona Mobilitat, el compte oficial de l’Ajuntament de Barcelona específic de circulació, que ha alertat que de 23.00 a 5.30 hores el trànsit quedarà totalment restringit.

Un túnel amb múltiples crítiques

Notícies relacionades

Aquesta reforma, que ha implicat una llarga espera de sis anys, és la novetat de Barcelona. Però en el temps que porta d’estrena ja acumula diverses opinions negatives.

Fa menys d’una setmana es va obrir l’altre sentit del túnel, en sentit Llobregat, i aquesta obertura va comportar un augment de trànsit i congestió a l’entrada de Barcelona. Per tant ara, amb l’anunci del tancament per manteniment, els usuaris han respost amb missatges negatius relacionats amb la primerenca reparació en pocs mesos d’obertura i les incidències que està comportant en tan poc temps. «¿Però no l’acaben d’obrir?», preguntava una usuària a Twitter, «quina vergonya», reclamava un altre.