Sinistre en cadena

Un accident a la Ronda Litoral de Barcelona provoca cinc ferits, dos guàrdies urbans

El xoc s’ha produït quan un camió ha impactat amb un turisme i aquest amb un cotxe patrulla

17,5 quilòmetres de retencions per culpa d’un altre sinistre a l’AP-7 a Sant Cugat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un accident de trànsit a la Ronda Litoral de Barcelona ha provocat aquest dijous cinc ferits lleus, dos guàrdies urbans. El sinistre s’ha produït poc abans de les set del matí a l’altura del Morrot, en sentit Besòs, quan un camió ha impactat amb el turisme que tenia davant i aquest, al seu torn, ha xocat en cadena amb el vehicle que tenia davant, un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de la capital catalana.

Com a conseqüència de l’impacte, hi ha hagut importants retencions de trànsit i s’ha arribat a tallar la Ronda:

L’entrada a Barcelona en sentit Besòs ha registrat cues de fins a 7,5 quilòmetres, que han persistit malgrat que a les 8.00 hores s’havia restablert la circulació.

La pluja complica la mobilitat

Notícies relacionades

La pluja i diversos accidents han complicat la mobilitat a les carreteres de l’àrea metropolitana. A l’AP-7 s’han registrat fins a 17,5 quilòmetres de retencions entre Sant Cugat del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental, Barcelona) per un accident, que ha tallat un carril.

Un altre accident ha provocat 10 quilòmetres de cues entre Sant Feliu de Llobregat i Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), amb dos carrils tallats. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha informat que dues persones han resultat ferides menys greus en un sinistre en aquesta via a Santa Coloma de Cervelló. En la C-58 s’acumulen 6,5 quilòmetres de retencions en l’enllaç amb l’AP-7 en sentit Terrassa, a Barberà del Vallès.