En els últims 18 anys

TMB admet que ha deixat de pagar 25 milions d’euros per un error comptable

TMB pagarà durant 2022 la quantitat que obliga la llei: 1,7 milions d’euros

L’empresa tornarà durant el 2022 la quantitat a què obliga la llei, la corresponent als últims 12 mesos: 1,7 milions d’euros

TMB admet que ha deixat de pagar 25 milions d’euros per un error comptable

ACN / SÍLVIA JARDÍ

1
Es llegeix en minuts
ACN

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha admès que la plantilla de busos ha deixat de cobrar 25 milions d’euros en els últims 18 anys per un error comptable.

Fonts de l’empresa han explicat a l’ACN que el cas s’ha estudiat «a partir d’un avís» i que s’ha arribat a la conclusió que durant tot aquest temps hi ha hagut un càlcul erroni que ningú havia detectat.

Error en els càlculs i reclamació

Notícies relacionades

L’empresa ha comunicat als sindicats que durant el 2022 tornarà la quantitat a què obliga la llei, la corresponent als últims 12 mesos: 1,7 milions d’euros segons la taula que la mateixa firma ha fet arribar als sindicats. També, la UGT ha fet pública la taula a les xarxes socials i ha anunciat que no està d'acord amb la decisió de TMB, i que reclamarà tots els retards.

En un comunicat, la UGT ha indicat que l’error s’ha produït des del 2003, i ha lamentat que l’empresa vulgui tornar només els diners corresponents a l’últim any, així com que el sindicat CGT aprovi la proposta. També, la UGT ha considerat, en canvi, que pel fet de no estar firmades les taules salarials des de la pròrroga del conveni 2020-2021 ha «recorregut» per presentar demanda.