Finalitza el període de prova

Canvi de tarifes en la T-Mobilitat: aquest és el preu de la T-Usual i la T-Jove

Canvi de tarifes en la T-Mobilitat: aquest és el preu de la T-Usual i la T-Jove

TMB

2
Es llegeix en minuts

 La T-Mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, ha entrat aquest dijous en una nova fase d’implantació, en la qual els preus i les condicions dels títols que es poden carregar –la T-Usual i la T-Jove– seran els habituals.

Finalitza així el període de prova portat a terme d’octubre a desembre en què aquests títols eren de curta durada i preu rebaixat, segons ha explicat l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

Així, els títols que es podran utilitzar en aquesta nova fase del desplegament del sistema són la T-Usual i la T-Jove d’1 zona, amb un preu i validesa de 40 euros per 30 dies en el cas del títol mensual, i de 80 euros per 90 dies en el cas del títol per a persones de menys de 25 anys.

La mateixa targeta física recarregable també deixarà de costar els 2,25 euros que valia en el període de prova i passarà a valer 4,5 euros.

També hi ha la possibilitat de viatjar directament amb una targeta virtual disponible per als mòbils Android amb NFC i, en aquest cas, el cost de la funcionalitat que ho permet és d’un euro.

Com comprar i recarregar

Les persones que tinguin la T-Mobilitat, ja sigui en targeta o mòbil, podran recarregar-la a les màquines d’autovenda de la xarxa i també a través de les aplicacions oficials.

La T-Mobilitat es pot adquirir actualment de manera presencial i a través de canals digitals: en el cas de fer-ho per internet es pot demanar a través de les pàgines web de T-Mobilitat, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i, a partir del 7 de gener, de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

També es pot demanar l’alta a través de l’aplicació mòbil TMB App, i presencialment es pot comprar en diferents punts d’atenció de la xarxa de transport públic, inclòs el nou Centre T-Mobilitat.

Notícies relacionades

gual que en el període de prova, inicialment la T-Mobiliat servirà per desplaçar-se en transport públic només entre els 36 municipis de l’àmbit de tarifa metropolitana, que són els que integren territorialment la metròpolis de Barcelona i, a nivell d’administració, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Actualment ja hi ha més de 55.000 persones utilitzant la T-Mobilitat i les validacions acumulades superen els dos milions, amb una mitjana diària de gairebé 100.000 viatges en dia feiner.