Entre El Putxet i Avinguda Tibidabo

Afectacions per obres a l’L7 de Ferrocarrils de la Generalitat per al pont de desembre

Afectacions per obres a l’L7 de Ferrocarrils de la Generalitat per al pont de desembre
1
Es llegeix en minuts
EFE

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) realitzarà treballs de millora a la via de l’L7 entre les estacions d’El Putxet i Avinguda Tibidado de la línia Barcelona-Vallès, que comportaran modificacions en el servei habitual de la línia durant bona part del pont de desembre.

Segons ha informat l’empresa, es renovarà la desviació que hi ha entre aquestes estacions, que és l’element mecànic que permet que les dues vies de la L-7 es converteixin en via única a l’entrada de l’estació d’Avinguda Tibidabo.

A més de renovar la desviació, també es desplaçarà uns metres la seva col·locació a la via, allunyant-la de les andanes de l’estació i deixant preparada la via per, en un futur, permetre les entrades automàtiques a l’estació.

Afectacions en el servei

Els treballs es portaran a terme els dies 4, 5 i 6 de desembre, fet que implicarà algunes afectacions a l’L7.

Notícies relacionades

Així, no hi haurà servei de trens entre les estacions d’El Putxet i Avinguda Tibidabo i els usuaris que es vulguin desplaçar entre aquest tram podran utilitzar el servei de bus número 131, V15 i la línia N5 de NitBus.

També s’establirà un servei de tren llançadora entre les estacions de Gràcia i El Putxet i els serveis entre les estacions de Pl. Catalunya i Gràcia quedaran coberts per les línies L6, S1 i S2 durant aquests tres dies.