Transport públic

Un avaria elèctrica per la pluja provoca un col·lapse a Rodalies

Els trens han estat aturats més d’una hora entre les estacions de Sants i Castelldefels

Els retards han sigut la tonica durant tota la tarda

21 05 2015 Un tren de Rodalies (arxiu)  ECONOMIA CATALUNA ESPANA EUROPA

21 05 2015 Un tren de Rodalies (arxiu) ECONOMIA CATALUNA ESPANA EUROPA / EP

1
Es llegeix en minuts

La circulació de trens de la línia de Rodalies R-2 Sud s’ha interromput aquesta tarda durant més d’una hora entre l’estació de Sants i Castelldefels, per falta de subministrament elèctric, segons ha informat Renfe. La incidència ha afectat altres línies de Rodalies, especialment les R-2, R-2 Sud, R-13, R-14, R-15, R-16 i R-17, i ha provocat el col·lapse a la xarxa, sobretot des de Barcelona cap al sud.

Segons ha informat la mateixa companyia, «l’avaria va ser reparada a les 18.30 hores quan els tècnics han reparat el contratemps originat a la subestació de Can Tunis. El problema, probablement a conseqüència del temporal de pluja que ha assolat Catalunya, ha originat el tall del servei entre les dues estacions i els problemes en altres línies de Rodalies.

Notícies relacionades

Poc abans de les set de la tarda s’ha restablert el servei, tot i que amb afectacions que podrien ser superiors a 50 minuts i que ha deixat molts trens entre estacions i sense que els passatgers poguessin sortir.

Nombrosos viatgers dels trens afectats han manifestat a través de les xarxes socials les seves queixes i falta d’informació per la situació viscuda, fins i tot amb vagons a les fosques i plens d’usuaris en hores en què Rodalies té una gran afluència d’usuaris que tornen a casa després de la jornada laboral.