A finals del 2022

Glovo es traslladarà a unes oficines de 30.000 metres al 22@ de Barcelona

Hi podran treballar més de 3.000 empleats, xifra a la qual l’empresa preveu arribar a la ciutat abans del 2024

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Glovo es traslladarà a partir de finals del 2022 a unes oficines de 30.000 metres quadrats situades al districte del 22@ a Barcelona, un espai on podran treballar més de 3.000 empleats, xifra a la qual l’empresa preveu arribar, entre els seus treballadors a la capital catalana, abans del 2024. Segons la consultora JLL és «la transacció més gran de la història del lloguer d’una empresa privada» a la ciutat. Actualment, a la seu de Glovo al 22@ hi treballen unes 1.700 persones.

En un comunicat, aquesta ‘start-up’ concreta que mourà la seva seu internacional al campus empresarial Mile 22@, propietat de la gestora d’inversions i promotora Freu i situat al denominat eix Badajoz, una zona on també hi ha empreses com Amazon, T-Systems, Oracle, Facebook, HP, Everis, Criteo i Henkel.

«Barcelona va confiar en Glovo i, gràcies a aquest suport, en tot just sis anys un petit pilot d’encàrrecs s’ha convertit en una plataforma multicategoria amb presència internacional. Continuarem apostant per la ciutat que ens va veure néixer perquè creiem que, treballant junts, Barcelona continuarà sent un referent internacional en creixement econòmic, un dinamitzador de l’ecosistema emprenedor i un pol d’atracció de talent», ha dit el conseller delegat de l’empresa, Oscar Pierre.

En concret, aquestes noves oficines ocuparan dos dels tres edificis del centre empresarial de Freo: Mile Àvila, amb una superfície de 16.524 metres quadrats, i Mile Llull, de 13.625 metres quadrats.

Sostenibilitat

L’operació s’ha portat a terme amb l’assessorament de la consultora immobiliària JLL.

Notícies relacionades

El seu director d’oficines, Ignacio Sobrino, ha dit sobre això que «aquesta és la transacció més gran de la història de lloguer d’una empresa privada al mercat d’oficines de Barcelona», una operació que «és un clar exemple que el districte del 22@ després d’anys de transformació urbanística i impulsat per la tecnologia i la innovació, s’ha convertit en un dels punts de trobada» de la capital catalana.

Glovo assegura que el trasllat a aquestes noves oficines demostra «el seu compromís amb la sostenibilitat», ja que el nou complex és «un edifici eficient gràcies al sistema d’estalvi energètic, la generació d’energia renovable a través de panells solars, el sistema de filtrat de l’aire d’alta eficiència i el 57% d’estalvi en el consum d’aigua».

Temes:

Glovo