Festival d’Arts Lumíniques

Llum BCN torna aquest cap de setmana amb una trentena de propostes

La desena edició comença divendres 5 al barri del Poblenou

Llum BCN torna aquest cap de setmana amb una trentena de propostes

Llums BCN 2021

1
Es llegeix en minuts

Llum BCN-Festival d’Arts Lumíniques torna els dies 5, 6 i 7 de novembre a Barcelona amb la seva desena edició i més d’una trentena de propostes artístiques que es podran veure cada dia entre les 19.00 i les 00.00 hores. El festival, amb prestigi internacional, torna al Poblenou després de ser posposat el febrer passat i aquesta edició serveix com a presagi per al seu retorn en el format habitual el febrer del 2022. Malgrat que l’entrada és gratuïta, es recomana fer reserva prèvia.

Notícies relacionades

Llum BCN, que va néixer el 2012, es defineix com «un gran laboratori del paisatge nocturn» i durant tres nits, es produirà una simbiosi de diferents disciplines artístiques, com el disseny d’il·luminació i d’interns interactius, l’arquitectura, l’audiovisual expandit i les arts en viu. Llum BCN també és una oportunitat per fer preguntes i qüestionar què pot arribar a ser l’espai urbà i crear nous models de participació i convivència. A través dels llums, s’obre un recorregut entre el passat industrial i l’avantguarda barcelonina, que permetrà als assistents viatjar per edificis d’última generació, antigues xemeneies o naus industrials.

Els espectacles estan firmats per diferents instal·lacions d’escoles i 15 artistes locals i internacionals, com Eugènia Balcells, Playmodes, Ben Kreukniet, Pablo Valbuena i Onionalab, entre molts d’altres. 

Temes:

Poblenou