Fins al 28 de novembre.

Descomptes en hotels de Barcelona per assistir al teatre: ¿com podeu aconseguir-los?

Descomptes en hotels de Barcelona per assistir al teatre: ¿com podeu aconseguir-los?

JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el recolzament de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya, Adetca, han posat en marxa l’acció ‘Anem junt al teatre’, per poder disfrutar de produccions teatrals amb la comoditat de quedar-se a dormir a la ciutat amb un preu més econòmic el mateix dia de l’espectacle.

Sigui quina sigui la producció, totes les obres que tenen lloc a Barcelona formen part d’aquesta acció.

Notícies relacionades

Amb aquesta promoció, des del 20 d’octubre i fins al 28 de novembre, si es veu una obra de teatre a Barcelona es podrà escollir també entre més de 50 hotels, que aplicaran per a la mateixa nit de l’espectacle un descompte del 30% sobre el preu de l’habitació en reserves directes a l’hotel. Aquesta promoció no serà acumulable a altres ofertes que apliquin els hotels.

¿Com podeu disfrutar del descompte?

Els espectadors que vulguin disfrutar d’aquests avantatges als hotels, en el moment de la reserva hotelera hauran d’acreditar l’assistència aquell dia al teatre amb la seva entrada (física o format PDF) i, presentar-la en el moment del ‘check in’. La reserva s’haurà d’efectuar directament a l’hotel via telèfon o ‘e-mail’.