Adeu a les restriccions d’aforament

Entrades a 10 euros per tornar a omplir els teatres a BCN

  • El Palau de la Música, l’Auditori, el Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure i el Mercat de les Flors ofereixen tots els seus espectacles d’octubre a 10 euros a partir d’aquest divendres

Entrades a 10 euros per tornar a omplir els teatres a BCN

May Zircus

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

El Palau de la Música, l’Auditori, el Liceu –tot i que no per a tots els espectacles–, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure i el Mercat de les Flors ofereixen tots els seus espectacles d’octubre a 10 euros a partir d’aquest divendres amb l’objectiu de poder omplir les sales de nou, després de l’aprovació de la tornada a la normalitat en l’aforament de les sales. I val la pena, perquè la programació en aquest inici de temporada és espectacular.

Al Liceu l’oratori escenificat de Britten ‘War Requiem’, i l’òpera ‘Orfpheus’, de Telemann, tindran un preu superior, 30 euros. Només el deliciós espectacle familiar ‘La petita flauta màgica’ sí que es podrà veure a 10 euros.

Notícies relacionades

Entrades a preus populars serviran per poder omplir els espais buits que fins ara separaven els grups bombolla als espectacles. L’objectiu és celebrar amb el públic el final de les restriccions en l’aforament després de 19 mesos. Les mascaretes continuen sent necessàries durant les funcions.

El Palau ofereix fins a final de mes sis concerts propis i nou de promotors externs. Quinze espectacles que inclouen des del familiar ‘Meravellós Mahler’, aquest diumenge al recital del pianista Igor Levit, ‘Preludis i fugues’ de Xostakóvitx el dia 21 o l’òpera de cambra d’Agustí Charles ‘Andròmeda encadenada’, amb llibret de Marc Rosich, el 28.