Festes de Barcelona

Aquests són els horaris de transport públic durant la Mercè

  • ATM ampliarà els serveis de transport públic durant les festes de la Mercè de Barcelona

  • El Metro i el Tram funcionaran sense interrupció les nits de dijous, divendres i dissabte 

Aquests són els horaris de transport públic durant la Mercè

EL PERIÓDICO

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ampliarà els seus serveis de transport públic durant les festes de la Mercè de Barcelona, que tindran lloc des d’aquest dijous i fins al diumenge 26 de setembre. Així, els operadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Tram, Rodalies de Catalunya i Nitbus adaptaran l’oferta a l’increment de demanda previst durant les festes, ha explicat en un comunicat aquest dilluns la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. 

El servei d’autobusos reforçarà la línia 150 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) amb vehicles addicionals els dies 25 i 26 de 10.00 a 20.00 hores i s’habilitarà un servei especial entre l’estadi i la plaça d’Espanya que funcionarà els dies 23, 24 i 25 de 21.00 a 1.30 hores i el dia 26 de 21.00 a 23.00 hores.

Serveis ininterromputs 

El Metro funcionarà sense interrupció les nits del dijous 23, divendres 24 i dissabte 25, per la qual cosa els trens circularan des de les 05.00 de la matinada de dijous fins a les 12.00 de la nit del diumenge 26; a més, es preveu reforçar les freqüències a partir de les 22.00 hores, sobretot en la línia 4. El Tram també realitzarà servei ininterromput en les línies T2, T3, T4 i T5 des de les 05.00 hores de la matinada de dijous fins a les 12.00 hores de la nit de diumenge.

A més, entre les 02.00 hores i les 05.00 hores de la matinada la freqüència de la línia T4 serà de 20 minuts, la de la línia T5 de 30 minuts al Trambesòs i al Trambaix de 15 minuts en el tronc comú; les línies T1 i T6 realitzaran el servei en el seu horari habitual. També, FGC reforçarà les seves línies urbanes (L6, L7, L8, L12) amb servei ininterromput les nits de dijous, divendres i dissabte 25, amb un interval de pas d’un tren cada 20 minuts.

Per la seva banda, Rodalies oferirà servei de dia festiu divendres en totes les línies de rodalies de Barcelona, mentre que les línies regionals continuaran realitzant el mateix servei que en un dia feiner. El Nitbus, el bus nocturn metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que dona servei a Barcelona i a 17 municipis més de la metròpoli, incrementarà el nombre de vehicles per atendre aquells punts i franges horàries de la nit on hi pugui haver aglomeracions o necessitats específiques de transport.

Recomanació

Notícies relacionades

D’altra banda, TMB ha recomanat en un comunicat aquest dilluns que per als concerts que tindran lloc els dies 23, 24 i 25 al Fòrum s’utilitzi la línia 4 de Metro i l’estació El Maresme / Fòrum, així com les línies regulars de bus de TMB H16, V31, V33, 7 i 136. També ha explicat que reforçarà l’atenció al públic, la neteja i la seguretat a les estacions amb més afluència entre el 23 i el 26 de setembre.

Així mateix, ha informat que el telefèric de Montjuïc i el Barcelona Bus Turístic oferiran una promoció del 30% de descompte en les compres realitzades del 21 al 26 de setembre, utilitzant el codi MERCE i que el bitllet serà vàlid durant tres mesos des de la data de compra.

Temes:

Festes La Mercè