calendari

¿Quan se celebra la festa de la Mercè?

  • Barcelona es vesteix de gala del 23 al 26 de setembre i els actes estaran repartits per la ciutat per evitar aglomeracions

barcelona/aaa.jpg

barcelona/aaa.jpg

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les festes de la Mercè 2021 se celebraran del 23 al 26 de setembre i seguiran el camí marcat l’any anterior per esquivar en la mesura possible la pandèmia de Covid. Els actes es tornaran a repartir en diversos escenaris disposats per tot Barcelona per intentar evitar les aglomeracions. Les celebracions, que commemoraran el seu 150è aniversari, comptaran amb més de 500 activitats i més d’un miler d’artistes acreditats.

Notícies relacionades

Els parcs de la Ciutadella i de Joan Miró, el Moll de la Fusta, el Turó de la Peira, el recinte de Fabra i Coats i la plaça Major de Nou Barris són només alguns dels enclavaments en els quals tindran lloc els concerts, actuacions de dansa i teatrals i altres espectacles. El piromusical tornarà a il·luminar la ciutat des de quatre punts que encara no s’han anunciat.

La festa major de Barcelona és, també, un macrofestival format per festivals diversos que deixen constància de la riquesa cultural de la capital catalana: des del festival Mercè Arts de Carrer fins a les mostres de cultura popular, passant pels festivals BAM i Acció Cultura Viva i la programació del Música Mercè, que ofereixen aquest any més de cinc-centes activitats.