Els ‘botellons’ desborden Sants en la seva última nit de festes

Alguns punts del barri es van tornar a omplir de joves bevent sense control i es van repetir els enfrontaments amb la Guàrdia Urbana

1
Es llegeix en minuts
María Jesús Ibáñez
María Jesús Ibáñez

Periodista

ver +

L’última nit de les festes del barri de Sants de Barcelona va tornar a oferir la nit de dissabte a diumenge imatges de ‘botellons’ multitudinaris en alguns punts com el parc de l’Espanya Industrial. El desfasament d’alguns grups de joves es va allargar fins a les quatre de la matinada. I com en nits anteriors, no van faltar els moments de tensió amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. De res va servir la crida a l’ordre que havia fet l’ajuntament hores abans.

Notícies relacionades

Després de l’acabament de l’última actuació musical de la festa alternativa de Sants, desenes de joves (molts d’ells sense mascareta malgrat no guardar la distància interpersonal) van seguir la festa al parc, fent-se forts en vista del desallotjament policial. En un dels accessos al recinte, dos joves que intentaven sortir per un lateral van caure des d’un mur d’uns tres metres d’altura i un d’ells va haver de ser evacuat en ambulància.

Molts grups anaven carregats de bosses amb beguda i amb neveres, i a mesura que van anar transcorrent les hores i l’ambient es caldejava, es van començar a produir algunes baralles. En una d’aquestes baralles, a un noi li van trencar una ampolla de vidre al cap i va haver de ser atès pels serveis sanitaris. A més, quan els Mossos i la Guàrdia Urbana van procedir al desallotjament, hi va haver alguns joves que no van tenir objeccions a llançar-los objectes (fins i tot cadires).