Vídeo viral

Els Mossos i TMB busquen el jove que va saltar davant un metro a Barcelona

Els fets van passar a l’abril i es va poder identificar i denunciar el noi que gravava les imatges, però el protagonista del vídeo i un col·laborador van fugir

Els Mossos i TMB busquen el jove que va saltar davant un metro a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

TMB, en col·laboració amb els Mossos, vol identificar els autors d’un vídeo que des de divendres circula per les xarxes en les quals es veu un jove saltant les vies del metro de l’estació del Clot quan s’acosta un comboi. Els fets van passr el 22 d’abril, dia en què un dels vigilants de l’estació va poder retenir un dels tres joves que van participar en la gamberrada.

Concretament van poder identificar i denunciar el noi que gravava les imatges, però el protagonista del vídeo i un col·laborador van poder fugir.

Transports Metropolitans de Barcelona espera poder identificar els altres dos individus gràcies a aquestes noves imatges.

En el vídeo es veu com el jove comet diverses infraccions com fer grafitis o activar una sortida d’emergència del metro.

Gràcies a un cuidat muntatge, el vídeo mostra com un dels vigilants xoca amb el puny amb el jove com si el felicités per l’acrobàcia. TMB ha negat que els responsables de seguretat tinguessin cap connivència amb el jove, i assegura que en tot moment es va intentar retenir-lo i que, si s’analitzen les imatges en detall, es pot desmentir aquesta permissivitat.

Notícies relacionades

A més ha detallat que algunes de les imatges difoses són d’altres estacions de metro. Transports Metropolitans de Barcelona ha explicat que els dos joves que van aconseguir escapar ho van fer per dos punts diferents i que tenen indicis que pertanyen a grups de vandalisme que habitualment s’infiltren al metro per fer grafitis als vagons.

El protagonista del vídeo difós des de divendres a través de les xarxes fa una disciplina que es diu parkour, que consisteix a desplaçar-se d’un punt a l’altre de la manera més fluida possible. Les persones que la practiquen es posen a prova saltant obstacles com tanques, murs, parets o arbres.