En plena crisi sanitària

Dissolts dos ‘botellons’ a Barcelona amb 200 persones en cada un

Les multituds es concentren als jardins de les Tres Xemeneies i al passeig de Lluís Companys després del precinte del Born

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha dissolt en les últimes hores dos ‘botellons’ en què participaven unes 200 persones en cada un, segons han informat a EFE fonts municipals.

El primer dels ‘botellons’ es desenvolupava als jardins de les Tres Xemeneies, al Paral·lel de Barcelona, on els agents van desallotjar unes dues-centes persones que s’havien concentrat a la zona.

Notícies relacionades

Passades les deu de la nit, dues-centes persones més van ser desallotjades del passeig de Lluís Companys. En els dos casos no es van produir incidents, segons aquestes fonts.

Els jardins de les Tres Xemeneies i el passeig de Lluís Companys s’han convertit en les últimes setmanes en escenari habitual de ‘botellons’, sobretot després que la Guàrdia Urbana comencés a precintar els dies festius i caps de setmana a la nit la zona central del passeig del Born, que aquest hivern ha sigut un lloc de trobada de joves.