On Catalunya

Festa deslluïda

Un primer capbussó de l’any amb poca gent

L’anul·lació de l’acte per part del Club Natació Atlètic-Barceloneta i el mal temps han aigualit la tradicional trobada, que solia reunir gairebé un miler de persones

Un primer capbussó de l’any amb poca gent
1
Es llegeix en minuts

El primer bany de l’any que organitzava des de feia 22 anys el Club Natació Atlètic-Barceloneta ha quedat en res. El centre esportiu va decidir suspendre la festa a causa del coronavirus (la decisió s’havia pres a principis de desembre després de concloure que era «inviable» malgrat que es va buscar la manera més segura amb les autoritats locals i sanitàries). I el mal temps ha fet la resta.

Notícies relacionades

Resultat: Tan sols unes quantes persones han volgut fer el primer capbussó del 2021 a la platja més emblemàtica de la ciutat per ser fidels a una tradició. Alguns han lluït gorro de Pare Noel.

D’aquesta manera, els valents que s’han submergit en unes aigües amb unes temperatures que ronden els 13 graus no han pogut prendre la tassa de brou que els donava el club, que obria les seves instal·lacions als que havien pagat tres euros d’inscripció que es destinaven a causes solidàries.