Mor un motorista en un xoc a l’Eixample de Barcelona

moto

moto

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 28 anys que conduïa una motocicleta ha mort en un sinistre de trànsit entre el seu vehicle i un turisme a l’encreuament del carrer Balmes amb la Gran Via de les Corts Catalanes, a l’Eixample de Barcelona.

El sinistre, que ha tingut lloc cap a les 17.00 hores, ha desplaçat fins al llocefectius de la Guàrdia Urbana i dels Sistema d’Emergències Mèdiques. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació dels fets.

L’Ajuntament de Barcelona ha activat el servei d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials municipal per atendre els familiars de la víctima.

Aquesta és la 14a víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona des que va començar l’any, segons l’Ajuntament de Barcelona.

Notícies relacionades

El consistori «lamenta la mort d’aquest ciutadà, trasllada el seu condol a la família i amics i creix el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit a la ciutat», segons la nota difosa.

Aquest dijous, el RACC alertava de la greu sinistralitat de les motos al perímetre de Barcelona.

Temes:

Motos