Els Mossos clausuren una festa il·legal en un pàrquing de Barcelona

Els agents han denunciat els 11 joves, d'entre 21 i 27 anys, que no portaven mascareta i no mantenien distància de seguretat

55071748 60

55071748 60

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquesta matinada onze joves que participaven en una festa il·legal en un pàrquing del districte de Ciutat Vella (Barcelona) sense portar mascaretes i sense respectar les distàncies de seguretat derivades de la pandèmia.

La policia catalana ha informat que els joves, d’entre 21 i 27 anys i veïns de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat, estaven celebrant una festa en una de les plantes inferiors de l’aparcament d’un edifici del carrer Cendra, sense mantenir cap de les mesures d’higiene i seguretat dictades amb motiu del coronavirus.

Els fets han succeït cap a les 02.00 hores, quan els agents s’han dirigit a l’aparcament després de conèixer que un grup de joves acabaven de colpejar la porta metàl·lica del pàrquing i havien accedit a l’interior.

Actitud hostil

La policia ha sentit música i sorolls i han sorprès 17 joves disfrutant d’una festa il·legal en una de les plantes de l’aparcament, tots ells sense mascareta.

Notícies relacionades

Quan els agents els han informat que els anaven a denunciar per incompliment de la llei de Salut Pública, els joves, en actitud hostil, segons els Mossos, els han increpat, un d’ells ha colpejat un agent i un altre s’ha resistit a la identificació.

Els Mossos han aconseguit identificar-ne onze, als quals han denunciat administrativament i dos d’ells també per resistència i atemptat als agents.